divendres, 8 de febrer de 2013

El Màgic Leunam, guanyador del Concurs de Joves Mags

El Festival de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí ha premiat el guanyador del concurs de Joves Mags del festival Màgicus 2012, celebrat a Barcelona, amb un contracte per actuar a Fimag 2013. El Màgic Leunam, que ha obtingut el Gran premi del concurs de joves mags serà doncs a la propera edició del Fimag, que se celebrarà el juny vinent pels carrers de Torroella de Montgrí.

El jurat del premi estava format per Vicente Ráfales, expresident de la Sociedad Española de Ilusionismo (SEI); Tito's, en representació de la SEI; Salva Soler, professor de l'Escola Superior d'Art Dràmatic EÒLIA; Jordi Folch, en representació dels Lluïsos de Gràcia (on s’ha fet el Màgicus); David el Mag, director artístic de Fimag i Juli Carbó, director de Fimag. El palmarès del concurs l’han completat el Mag Marcel (1er premi); Vilobí Màgics (2n premi) i Mag Àlex Ferrer (3r premi).

El premi és fruit de la col·laboració entre el festival Màgicus i l’organització del Fimag, que vol potenciar la cooperació entre diferents festivals de màgia. Precisament, de cara a la propera edició, Fimag ha iniciat un seguit de contactes amb altres festivals i organismes per promoure encara més l’activitat de la màgia en diferents àmbits.
 
 
Nota de premsa de la FIMAG
31 d'octubre de 2012
 
 
Els participants i el jurat del III Concurs de Joves Mags                         Foto: F. Olivés