divendres, 8 de febrer del 2013

Finalitza amb èxit el III Festival Màgicus

Durant els dies 25, 26, 27 i 28 d’octubre els Lluïsos de Gràcia i diversos mercats de Barcelona han acollit les actuacions i activitats del Màgicus 2012: el Concurs de Joves Mags, la Màgia als Mercats, la Gala Internacional de Màgia i els Tallers de Màgia.

La Gala Internacional de Màgia d'enguany, sota la direcció del Mag Oli i presentada pel gironí Fèlix Brunet, ha comptat amb les actuacions del Mag David, Brando y Silvana, Txema i Aliskim i Luna. A més, vam poder tornar a gaudir del número del Màgic Leunam, guanyador del Gran Premi del Concurs de Joves Mags del Màgicus 2012.

Com cada any, el Màgicus - Festival de Màgia Jove de Barcelona va fer entrega del Premi a la Trajectòria durant el transcurs de la Gala Internacional. Un premi que l’il·lusionista Hausson, director artístic de La Seca - Espai Brossa, va recollir en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional, enmig de llargs aplaudiments. Hausson va agrair aquest reconeixement i va destacar la importància de l’existència de projectes que, com el Màgicus, ajudin als joves artistes a tirar endavant. 

Us esperem a la IV edició del Festival Màgicus!


Els artistes de la Gala Internacional                                             Foto: Francesc Olivés