dimarts, 22 d’octubre del 2013

El Festival Màgicus omple el Lluïsos Teatre!

Lluïsos de Gràcia s’ha omplert literalment de màgia aquest cap de setmana gràcies al Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona en la seva edició més exitosa que confirma una consolidació de la proposta.

En total, unes 900 persones han gaudit d’algunes de les propostes del festival: el concurs de Màgia Jove, la Màgia als Mercats, el Taller de màgia i la Gala Nacional de Màgia. De fet, la Gala ha exhaurit les entrades i ha omplert el teatre de gom a gom.

El públic de Lluïsos Teatre va poder veure durant el Concurs de Joves Mags l’actuació de 9 mags d’entre 11 i 21 anys. El concurs, que va guanyar el jove de 14 anys Mag Davig, es va dur a terme divendres i va ser el tret de sortida al festival.

Com ja és habitual, el guanyador del concurs actua l’endemà durant la Gala Nacional de Màgia juntament amb mags i il·lusionistes reconeguts. Durant la Gala, es lliura també el Premi a la Trajectòria, que aquest any ha estat per l’il·lusionista Xevi, que practica la màgia des de fa més de 40 anys.

Diumenge va acabar el festival amb un concorregut taller de màgia per a infants i joves impartit per l’il·lusionista Hausson.

El públic fa cua per entrar a la Gala Nacional del Màgicus 2013

Els artistes de la Gala Nacional del Festival Màgicus 2013

L'il·lusionista Xevi rep el Premi a la Trajectòria del Màgicus 2013